تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:45 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تصویری دیده نشده از تمرین جودو سرکرده القاعده در رسانه های خارجی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران،رسانه های خارجی تصویر کمتر دیده شده از اسامه بن لادن،سرکرده گروهک القاعده منتشر کردند که وی را در حال تمرین جودو با رقیبان نشان می دهد.
 
 
بن لادن در حال تمرین جودو+عکس
 
 
گفتنی است؛اسامه بن لادن رهبر گروه القاعده در تاریخ ۱ مهٔ ۲۰۱۱ ساعت ۱۷ به وقت گرینویچ توسط نیروهای نظامی آمریکایی در داخل خاک پاکستان کشته شد. 
 
انتهای پیام/

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:23 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان ایکه کاهش نرخ سود بانکی عاملی برای افت ارزش سهام بانکها است، گفت: زمانی که سود سپرده کاهش یابد منابع ازبانک ها خارج و سوددهی نیزکاهش می یابد، لذا در نهایت شاهد کاهش تقاضا برای خرید سهام و افت ارزش آن خواهیم بود.

سیدمحمدحسین میرمحمدی درگفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری خانه ملت،درخصوص دلایل افت ارزش سهام 7 بانک کشور در بازار سرمایه، گفت:یکی از دلایل این افت ارزش، بنگاه داری بانک ها بوده که این موضوع تاحدی باعث کاهش تقاضا برای خرید سهام این بانک ها می شود.

 

بنگاه داری بانک ها موجب کاهش تقاضا جهت خرید سهام می شود

نماینده مردم خوانسار و گلپایگان درمجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه بانک ها تنها باید به فکر بانک داری باشند، عنوان کرد: بنگاه داری ازسوی بانک ها، موجب کاهش تقاضا جهت خرید سهام می شود، چراکه بنگاه داری همراه با ریسک بوده و ممکن است که سرمایه گذاری بانک‌ها در فعالیت‌های غیربانکداری، سود مورد انتظار سهامداران را فراهم نکند.

وی ادامه داد: همچنین موضوع حائز اهمیت دیگر اینکه،کاهش سود سپرده بانکی عاملی برای افت ارزش سهام بانک ها است.

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: مسئولان اقتصادی کشور باید دلایل این افت و خیزها را بررسی کنند و اگر این افت قیمت،تنها مختص به بانک ها است باید در راستای رفع مشکلات اقدام کنند،چراکه بانکها از جمله شرکت های سودده در بورس هستند.

این نماینده مردم درمجلس نهم در توضیح این موضوع گفت: هرچه منابع مردمی کمتر در بانک ها باشد، آنها کمتر در فعالیت های اقتصادی سرمایه گذاری می کند و این موضوع به معنی کاهش سود و عدم تمایل برای خرید سهام بانک ها در بازار سرمایه است.

نماینده مردم خوانسار و گلپایگان در مجلس بیان کرد: زمانی که سود سپرده کاهش یابد منابع ازبانک ها خارج و سوددهی نیزکاهش می یابد، لذا در نهایت شاهد کاهش تقاضا برای خرید سهام و افت ارزش آن خواهیم بود.


ادامه مطلب
نظرات 0
آرژانتین و اروگوئه برای حذف دلار از تجارت پیمان‌نامه امضاء کردند

آرژانتین و اروگوئه با امضای تجارت دوجانبه با پولهای ملی، به سلطه دلار در کشورها پایان می‌دهند.

خبرگزاری فارس: آرژانتین و اروگوئه برای حذف دلار از تجارت پیمان‌نامه امضاء کردند
 

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بانکهای مرکزی دو کشور آرژانتین و اروگونه روز جمعه پیمانی را امضاء کردند که بر اساس آن، تجارت بین دو کشور با پولهای محلی تسویه می شود تا دوران طولانی پرداخت با دلار آمریکا بین دو کشور پایان پذیرد.

بیانیه بانک مرکزی آرژانتین بیان می­دارد: "پذیرش این سازوکار، دلارزدایی (de-dollarization) از تجارت در منطقه را امکان پذیر می سازد که نهایتا باعث ترقی و تعمیق ارتباطات تجاری در درون ناحیه مرکوسور خواهد شد".

کشورهای همجوار آرژانتین عضو بلوک تجاری مرکوسور هستند که شامل برزیل، پاراگونه، اروگوئه و ونزوئلا است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:22 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از واردات خودروهای بی‌کیفیت چینی، نسبت به وجود افرادی در پشت پرده واردات خودروهای چینی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از ایسنا: جلیل جعفری بنه خلخال اظهار کرد: ما از وزارت صنعت می‌خواهیم جلوی دلالان را بگیرد؛ کسانی که با واردات ماشین‌های بی‌کیفیت چینی شاسی بلند و سواری بازار را از ماشین‌های آشغال چینی پر کرده‌اند.
وی واردات خودروهای چینی را موجب تضعیف تولید داخل و ایجاد رکود دانست و گفت: این کار همچنین اشتغال کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد و این در حالی است که صنایع خودروسازی می‌گویند نیروی مازاد دارند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه خودروهای بی‌کیفیت چینی خطرات جانی برای مردم دارند، تصریح کرد: این خودروها یکسری قوطی‌های خالی هستند که درون آنها پوچ است و معلوم نیست وزارت صنعت چطور مجوز واردات به این خودروها می‌دهد، چه کسانی پشت این کار هستند و چه پول‌هایی جابجا می‌شود.
جعفری با اعلام اعتراض شدید خود نسبت به این امر، گفت که نمایندگان مجلس می‌توانند با ابزار سوال و استیضاح خواستار پاسخگویی وزارت صنعت در مورد عدم جلوگیری از واردات خودروهای چینی بی‌کیفیت شوند.
انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:21 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اگر از بنده سؤال کنند که دارایی خود را در چه بخشی سرمایه‌گذاری می کنم، قطعاً در شرایط فعلی و با توجه به وضعیت سایر بازارها، با نگاه بلندمدت بازارسرمایه را معرفی می‌کنم.
مهر: علی طیب نیا در پاسخ به پرسشی درباره جلسه اخیر با ۵ بانک برای حمایت از بازار سرمایه و نتایج آن گفت: بازار سرمایه جایی است که اوراق به صورت کاملاً رقابتی و آزاد مورد معامله قرار می گیرد و این در شرایطی است که اطلاعات به صورت شفاف و کامل در معرض دید و نظر همه فعالان بازار سرمایه قرار دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی مشکل اساسی بازار سهام را به دلیل شرایط خاص کشور رفتار هیجانی برخی سهامداران دانست و افزود: در شرایطی که اکثر تحلیلگران معتقدند براساس شرایط واقعی سهام بنگاه های حاضر در بورس از ارزش مطلوبی برخوردار است و هیچ دلیلی برای فروش آنها وجود ندارد، قاعدتاً براساس منطق اقتصادی هم اکنون زمان خرید سهام است.

وی با تاکید بر اینکه وزارت اقتصاد به هیچ وجه به بانک ها و سایر اشخاص تکلیفی در مورد بازار سرمایه نمی کند و پیش از این هم چنین کاری نکرده است؛ گفت: هم اکنون موعد خرید سهام است.

وی گفت: اگر از بنده سؤال کنند که دارایی خود را در چه بخشی سرمایه گذاری کنم، قطعاً در شرایط فعلی و با توجه به سایر بازارها، با نگاه بلندمدت بازار سرمایه را معرفی می کنم و قطعا این بازار بسیار مطمئن و قابلیت سرمایه گذاری دارد؛ در چنین شرایطی برخی فعالان اقدام به عرضه سهام می کنند و همین عرضه موجب کاهش قیمت سهام به زیر ارزش واقعی می شود که به طور طبیعی سهامداران خرد از این فرآیند ضرر می کنند. به طور معمول سهامداران بزرگ با نظر مشاوران معاملات را انجام می دهند و به همین دلیل کمتر دچار رفتار هیجانی می شوند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به نشست خود با فعالان بازار سرمایه و مدیران نظام بانکی، تأکید کرد: اگر نشستی با مدیران عامل بانک ها برگزار شده عمدتا برای مهار کردن رفتار هیجانی برخی سهامداران است، در غیر این صورت اعتقاد جدی وجود دارد که در بازار سرمایه هیچ مقامی مجاز به دخالت نیست و باید اجازه دهیم قیمت سهام براساس شرایط بازار به صورت کاملاً رقابتی تعیین شود.

طیب نیا با بیان اینکه نهادی به نام صندوق توسعه بازار سرمایه در سال گذشته ایجاد شده است، گفت: در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر صندوق تثبیت بازار تصویب شد که وظیفه آن در جهت تنظیم بازار عمل می کند که مداخله آن در بازار عمدتا از طریق خرید و فروش است و با این هدف وضعیت باثبات در بازار ایجاد می شود.

این عضو کابینه دولت یازدهم تصریح کرد: در زمانیکه صحبت از ثبات می شود منظور این نیست که قیمت ها تثبیت شود، بلکه رفتار هیجانی بازار وجود نداشته باشد؛ پیش بینی هایی که وجود دارد این است که در بلندمدت بازار سرمایه بازدهی مناسبی برای فعالان اقتصادی خواهد داشت و از این روند استقبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دولت به دنبال این است که بخش عمده تامین سرمایه بلندمدت بنگاه های اقتصادی و به ویژه بنگاه های بزرگ را از طریق بازار سرمایه انجام دهد، گفت: در شرایطی بازار سرمایه می تواند این نقش را ایفا کند که در بازار ثانویه رونق مناسبی وجود داشته باشد البته دولت از رونق بازار سرمایه حمایت می کند.

طیب نیا با اشاره به اینکه بخش عمده تأمین مالی بنگاه های بزرگ از طریق بازار سرمایه انجام خواهد شد، افزود: در شرایطی بازار سرمایه می تواند نقش تأمین مالی برای بنگاه ها داشته باشد که در بازار ثانویه رونق مناسبی وجود داشته باشد و یقیناً دولت از رونق بازار سرمایه حمایت می کند و تمام تلاش دولت در دو سال گذشته این بود تا مشکلات بازار سرمایه شناسایی و مرتفع شود تا یک بازار سرمایه شفاف و کاملاً رقابتی با بازدهی مناسب برای مردم داشته باشیم.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:21 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

قیمت انواع مواد پروتئینی در بیشتر اقلام طی ماه گذشته با کاهش همراه بوده است؛ به گونه‌ای که هر کیلوگرم مرغ 300 تومان، فیله گوسفندی 5000 تومان، گوشت بوقلمون و ماهی قزل‌آلا هزار تومان، گوشت گوساله 2000 تومان و جگر گوسفندی 5000 تومان کاهش قیمت داشته است.

 

بر اساس گزارش میدانی خبرنگار ایسنا، قیمت‌ها از انواع محصولات پروتئینی در مغازه‌های سطح شهر نشان می‌دهد که هر کیلوگرم گوشت مرغ در مقایسه با ماه گذشته 300 تومان کاهش داشته و 6300 تومان عرضه می‌شود. هر کیلوگرم فیله مرغ نیز 14 هزار تومان فروخته می‌شود.

 

همچنین هر کیلوگرم گوشت گوساله به طور متوسط در مغازه‌های مختلف سطح شهر بین 28 تا 34 هزار تومان عرضه می‌شود. مغز ران گوسفندی نیز که از گران‌ترین محصولات پروتئینی محسوب می‌شود کیلویی 35 هزار تومان، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله کیلویی 30 تا 35 هزار تومان و گوشت فیله گوسفندی کیلویی 50 هزار تومان فروخته می شود.

 

هر کیلوگرم جگر گوسفندی نیز 40 هزار تومان، جگر مرغ در بسته 500 گرمی 3000 تومان و هر کیلوگرم گوشت بوقلمون هم 14 هزار تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

 

اما در میان ماهی‌ها، ماهی قزل آلای تمیز نشده کیلویی 14 هزار تومان و تمیز شده آن حدود 20 هزار تومان قیمت دارد.

 

هر کیلوگرم ماهی حلوا سیاه 18 هزار تومان و ماهی شوریده شکم خالی 13 هزار و 500 عرضه می‌شود. همچنین ماهی کفال 21 هزار و 500 تومان و ماهی کپور 12 هزار تومان فروخته می‌شود.

 

به گفته فروشندگان ماهی شیر، شوریده و حلوا بیشترین فروش را در میان انواع ماهی‌ها دارند.

 

همچنین هر کیلوگرم میگوی دریایی منجمد، بسته به نوع و کیفیت آن به طور متوسط 23 تا 36 هزار تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 

 

انواع محصولات پروتئینی(هر کیلوگرم) میانگین قیمت
گوشت گوساله 31 هزار تومان
گوشت مخلوط گوسفند و گوساله 33 هزار تومان
مغز ران گوسفند 35 هزار تومان
گوشت مرغ 6300 تومان
فیله گوسفندی 50 هزار تومان
فیله مرغ 14 هزار تومان
ماهی قزل‌آلا 14 هزار تومان
ماهی کپور 12 هزار تومان
ماهی شوریده شکم خالی 13هزار و 500 تومان
ماهی شیر منجمد 21 هزار تومان
ماهی حلوا سیاه 18 هزار تومان
ماهی کیلکا 3800 تومان
ماهی کفال 21 هزار و 500 تومان
ماهی تیلاپیا 32 هزار تومان
میگوی دریایی منجمد 30 هزار تومان
گوشت بوقلمون 14 هزار تومان
جگر گوسفندی 40 هزار تومان
جگر مرغ(500 گرمی) 3000 تومان

 

 

انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0

تهران- ایرنا - نشریه آمریکایی تایم نوشت: ایران علاقمند به حضور قوی در بازار جهانی گاز است و جمهوری آذربایجان اعلام کرده است از مشارکت ایران در جریان انتقال گاز به اروپا، استقبال می کند.

 

در این مطلب به قلم ' اندی تولی ' آمده است: 'ناطق علی یف' وزیر انرژی آذربایجان چهارشنبه هفته گذشته طی سخنانی در 'کنفرانس نفت و گاز دریای خزر' در باکو اظهار داشت که خط لوله گازی که مبداء آن در کشورش می باشد، ظرفیت آن را دارد که سوخت اروپا را تامین کند و گاز را از طریق خط لوله انتقال گاز آناتولی با نام 'ترانس آناتولی' Trans-Anatolian Pipeline با نام اختصاری (TANAP) از ایران و سایر کشوهای همسایه آذربایجان در خاورمیانه و آسیای مرکزی عبور دهد.

علی یف گفت: گاز ترکمنستان، ایران، عراق، قبرس و ... می تواند به کوریدور (دالان) گاز جنوبی متصل شود و جمهوری آذربایجان هم با تمهیدات موثر و سختی که به عمل آورده است، پشت سر این جریان انتقال گاز قرار دارد.

وزیر انرژی جمهوری آذربایجان در سخنانش به این نکته اشاره کرد که اروپا چشم انتظار جایگزینی برای گاز روسیه است و بر همین مبنا نظرش برای تامین گاز خود، معطوف به آذربایجان است چراکه باکو قابلیت آن را دارد که منبعی جدید برای انرژی اروپا باشد و راههای جدیدی برای انتقال گاز به اروپا ارائه دهد.

علی یف تاکید کرد: آذربایجان می تواند منبع اصلی تامین انرژی غرب باشد چون حجم تولید نفت آن در سال 2014 به میزان 42 میلیون تن و گاز آن به میزان 29 میلیارد متر مکعب بوده است.

وزیر انرژی جمهوری آذربایجان یادآور شد که کشورش با نگاه به آینده مصمم است میزان تولید نفت خود را در همین سطح حفظ کند و یا حتی آن را به 45میلیون تن در سال افزایش دهد ضمن آنکه قصد دارد سطح تولید گاز خود را هم به دو برابر افزایش دهد.

علی یف در ادامه این سخنان، به نگرانی اروپا از سطح اتکایش به گاز روسیه که از طریق خط لوله ای که از اوکراین عبور می کند، اشاره کرد.

با توجه به مشاجره سیاسی میان 'کی یف' و 'مسکو'؛ ظرف 9سال گذشته بارها در روند تحویل گاز روسیه از طریق اوکراین به اروپا اخلال ایجاد شده است. علی یف در این خصوص توضیح داد که اروپا 90 درصد نفت خود و 90 درصد گاز خود و 42درصد از زغال سنگ مورد نیاز خود را وارد می کند.

تایم در ادامه می افزاید: مبداء خط لوله 'تاناپ' TANAP برای ورود به غرب، باکو است و این خط لوله با عبور از ترکیه و بالکان به خط لوله 'ترانس آدریاتیک Trans-Adriatic Pipeline (TAP متصل می شود و سرانجام گاز را به کشورهای ایتالیا و از آنجا به سایر نقاط اروپا منتقل می کند. پیش از این کشور ترکمنستان در جانب دیگر دریای خزر، علاقمندی خود را برای پیوستن به تاناپ TANAP اعلام کرده بود.

وزیر انرژی آذربایجان در صحبت هایش در روز چهارشنبه گذشته، با اشاره به ایران یادآور شد که این کشور با دارا بودن ذخایر غنی انرژی از علاقمندان اولیه برای مشارکت در انتقال گاز اروپاست.

یک ماه قبل 'بیژن نامدار زنگنه ' وزیر نفت ایران علاقمندی کشورش را برای پیوستن به پروژه های نفت وگاز آذربایجان اعلام کرد و این امر را منوط به لغو تحریم های ایران دانست.

زنگنه در آن هنگام گفت: همکاری ایران با جهان همیشه خوب بوده است اما آنها با ما نامهربان رفتار کردند اما به هر تقدیر، امروز آنها برای همکاری به سمت ما بازگشته اند.

زنگنه تصریح کرد که ایران بسیار بیش از نیاز مصرف داخلی خود، دارای ذخایر انرژی است.

'محسن پاک آئین' سفیر ایران در جمهوری آذربایجان هم چهارشنبه گذشته اعلام کرد که کشورش مشغول بررسی دعوتی است که برای ملحق شدن به TANAP مطرح شده است. وی یادآور شد که ایران مشغول برنامه ریزی برای حضوری قوی در بازار جهانی گاز است.

تایم در ادامه می افزاید: عملیات ساخت و ساز TANAP مدتهاست که شروع شده در حالی که خط لوله رقیب که از ترکیه می گذرد و روسیه حامی مالی آن است، هنوز در مراحل طراحی است.

هرکدام از این دو خط لوله انتقال گاز زودتر به مرحله بهره برداری برسد، جایگزین خط لوله جریان جنوبی روسیه Russia’s South Stream برای انتقال گاز به اروپا می شود. 

پیش بینی می شود خط لوله گاز TANAP به طول 1100 مایل ( 28/1770 کیلومتر) کار تحویل گاز طبیعی را از سال 2020 آغاز کند.

حجم اولیه گاز تحویل داده شده از طریق این خط لوله سالانه بالغ بر حدود 16میلیارد متر مکعب خواهد بود که پس از آن بتدریج بر این میزان افزوده خواهد شد، تا سرانجام به سالانه 31 میلیارد متر مکعب برسد.

اروپام**1591**1485**1517

 

 
انتهای پیام /*

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:19 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
حذف یارانه پردرآمدها در حالی مدتی است به طور رسمی کلید خورده و اعلام حذف یارانه میلیاردهای تهرانی شائبه سرکشی احتمالی به حسابهای بانکی را برای شناسایی ایجاد کرده است که قائم مقام بانک مرکزی هرگونه مراجعه دولت برای چک کردن حساب‌های بانکی مردم را رد کرد.
 
 
 
خبرگزاری ایسنا: حذف یارانه پردرآمدها در حالی مدتی است به طور رسمی کلید خورده و اعلام حذف یارانه میلیاردهای تهرانی شائبه سرکشی احتمالی به حسابهای بانکی را برای شناسایی ایجاد کرده است که قائم مقام بانک مرکزی هرگونه مراجعه دولت برای چک کردن حساب‌های بانکی مردم را رد کرد.

از همان ابتدایی که دولت پایه را بر شناسایی و حذف یارانه پردرآمد و غربالگری لیست یارانه بگیران قرار داد همواره تاکید داشت که اگرچه بررسی حسابهای بانکی می تواند از مطمئن ترین منابع اطلاعاتی برای غربالگری باشد، اما جایی در بین بانکهای اطلاعاتی نداشته و خط قرمز شناسایی دهک های درآمدی است.

این در حالی است که از اواخر سال گذشته که حذف یارانه بگیران شروع شده و در دو ماه اخیر نیز تعدادی از این جمع خارج شده اند ظاهرا حسابهای بانکی جزئی معیار حذف یارانه بگیران نبود به گونه ای که حتی در فرم مربوط به ثبت اعتراض حذف شدگان از یارانه نقدی هم اشاره ای به این موضوع نشده است.

ابهام سرکشی به حسابهای بانکی برای حذف یارانه نقدی رد شد

اما اعلام اخیرا صالح -معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی- مبنی بر اینکه " دولت تنها یارانه تعداد۵۰ هزار نفر از تهرانی‌هایی را که درآمد بالا و میلیاردی داشتند، قطع کرد"، ابهاماتی را در رابطه با بانکهای اطلاعاتی شناسایی میزان درآمد این میلیاردرها ایجاد کرد.

در حالی اشاره معاون نوبخت به حذف شدگانی با معیار میلیاردری و درآمد بالا که هر کدام منابع مالی را دربر می گیرد احتمال بررسی حساب های بانکی برای شناسایی میزان درآمد و منابع ورودی به آن را پیش از پیش افزایش داد که آنطور که قائم مقام بانک مرکزی به ایسنا اعلام کرده هرگونه تردیدی در این رابطه قابل رد است.

کمیجانی با ابراز بی اطلاعی از اعلام حذف 50 هزار میلیاردر تهرانی از یارانه نقدی تاکید کرد که تا حالا هیچ پیشنهادی برای سرکشی به حسابهای بانکی نداشتیم و حسابی چک نشده است.

وی در این مورد که بانک مرکزی تضمین می‌دهد که هیچ دسترسی به حسابهای بانکی برای حذف یارانه نقدی وجود نداشته باشد؟ گفت: سیاست بانک مرکزی از ابتدا هم همین بوده و آن را ادامه خواهد داد.

قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه این سیاست شفاف دولت است که هیچ نوع مراجعه ای نباید به حسابهای بانکی مردم شود، یادآور شد: این اطلاعات، اطلاعات محرمانه‌ای است که در اختیار شبکه بانکی قرار داشته و کسی نمی تواند از آن استفاده کند.

سیف هم ضمانت کرده بود

به گزارش ایسنا، همانطور که بارها رییس جمهور اعلام کرده که برای شناسایی پردرآمدها هیچ سرکشی به حسابهای بانکی نخواهد شد، پیش تر رییس کل بانک مرکزی نیز در این رابطه تضمین داده بود.

وی گفته بود که طور جدی و محکم تاکید می کنم برای شناسایی افراد پردرآمد به منظور غربالگری ثبت‌نام کنندگان یارانه نقدی، دولت به حساب‌های بانکی مردم ورود پیدا نمی کند.

سیف جایگاه بانک مرکزی به عنوان محافظ اطلاعات و حساب‌های بانکی مردم را مورد اشاره قرار داده و تاکید کرده بود که هیچ کسی نمی تواند از اطلاعات سپرده‌ها و نظام بانکی اطلاعی پیدا کند، مگر اینکه حکم قانونی در این زمینه وجود داشته باشد.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:16 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

وبسایت رسمی برنامه نود - رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نسبت به شرایط این باشگاه واکنش جالبی نشان داد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم،  جعفر کاشانی در خصوص اینکه شنیده می‌شود قرار است روز سه‌شنبه جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شود، اظهار داشت: من از این مسئله اطلاعی ندارم، چند روزی مسافرت بودم و از هیچ چیز خبر ندارم.

وی در مورد حضور نصرالله سجادی به جای امیررضا خادم در موضوع واگذاری پرسپولیس و استقلال عنوان کرد: انشاالله که سجادی بتواند به پرسپولیس کمک کند، هرچند تا زمانی که پرسپولیس باشگاه نباشد هیچ چیزی تغییر نمی‌کند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در واکنش به اینکه گفته می‌شود امیررضا خادم گزینه مدیر عاملی این باشگاه است، خاطرنشان کرد: خادم گزینه مدیر عاملی است؟!‌ خب مبارکش باشد، چه ایرادی دارد خادم مدیرعامل شود.

کاشانی ادامه داد: واقعاً نمی‌دانم در مورد پرسپولیس چه بگویم، فعلاً که اول شب است و تا صبح وقت زیادی داریم! باید ببینیم در ابتدای سحر چه اتفاقی رخ می‌دهد. امیدارم هر اتفاقی که رخ می‌دهد به نفع پرسپولیس باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که در صورت تشکیل جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به غیر از خودش چه کسی به عنوان عضو هیئت مدیره در جلسه شرکت می‌کند، با خنده گفت: بگذارید بیشتر از این حرف نزنم و داستان هم همین طور باشد.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 11:15 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

جزییات رای خانزاده در کمیته استیناف


رئیس کمیته استیناف، معتقد است رای مربوط به مدافع تیم پرسپولیس، به اشتباه به رسانه ها اعلام شد.


 

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا صالحی، رئیس کمیته استیناف، ضمن گلایه از مهدی دادرس بابت اشتباه اعلام کردن رای مربوط به محرومیت محمدرضا خانزاده گفت: بهرحال همه ما باید انضباط را رعایت کنیم، متاسفانه بدون هماهنگی این رای را اعلام کردند و اتفاقا به اشتباه نیز این کار را کرده است و می توان گفت که نظر شخصی اش را اعلام کرده است. بنده نیز ناگزیرم در این رابطه توضیحاتی را ارائه دهم.

وی ادامه داد: وقتی اعضای کمیته استیناف در مورد اتفاقی یا شخصی تشکیل جلسه می دهد، صورت جلسه آن را می دهند تا تایپ شود، پس از تایپ بازهم به کمیته بازمی گردد تا بصورت نهایی چک و سپس امضا شود، پس از آن، رای به دبیرکل داده می شود و وی نیز به طرفین اعلام می کند، در صورت نیاز، برای اعلام رسمی، توسط سایت رسمی فدراسیون فوتبال، به طور دقیق اعلام می شود. متاسفانه کار آقای دادرس خلاف این رویه بود و ما بارها به ایشان تذکر دادیم.

رئیس کمیته استیناف در رابطه با اصل محرومیت محمدرضا خانزاده گفت: در اصل محرومیت مدافع تیم پرسپولیس، 9 ماه بوده است که 6 ماه آن اعمال می شود و 3 ماه آن نیز به کار در فوتبال پایه بدل شده است. یعنی پس از گذراندن 6 ماه محرومیت خود، به مدت 3 ماه، هفته ای 15 ساعت و ماهی 60 ساعت در فوتبال پایه کار کند. این اولین بار است که در ایران، کمیته استیناف اینچنین رای را صادر می کند و کاملا هم مطابق آیین نامه است و البته سال هاست که در فوتبال حرفه ای دنیا اتفاقاتی به این صورت اتفاق می افتد.

صالحی در ادامه گفت:به طور مثال، شما در اروپا بازیکنی را می بینید که به کار و خدمات اجتماعی محروم می شود، ایشان هم می تواند در تیمی مثلا نوجوان یا جوانان پرسپولیس، مشغول شود و در بحث آموزش به جوانان شرکت کند. مسئولیت اجرای این رای با سازمان لیگ است و آنها باید در این زمینه کنترل لازم را انجام دهند. البته باید این نکته را هم گوشزد کنم که تعطیلی های نیم فصل و پایان فصل، جزء محرومیت ها محاسبه نمی شود.

وی در پایان راجع به شکایت تیم پیکان گفت: پرونده مربوط به این باشگاه به دست ما رسیده و انشالله روز یکشنبه به آن رسیدگی می کنیم.

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 >